05-09-2025, 06:27 PM
The Sims FreePlay Apk Mod Para Hileli Android Oyun İndir v5.92.1
Hayat simülasyon türünün en kapsamlı yapımlarından biri olan bu oyunda, seçtiğiniz karakteri tamamen sizin kararlarınıza göre yönlendirebileceksiniz. The Sims FreePlay Apk ile karakterinizin seçimlerini belirleyerek kendinize özgü bir yaşam kuruyorsunuz. Aile kurabilir, kariyer basamaklarını tırmanabilir, tüm hayatınızı adım adım inşa edebilirsiniz. Sims karakterinizin kıyafetlerinden saç modeline kadar her detayı özelleştirme şansınız var, bu sayede kendi tarzınızı tamamen yansıtabilirsiniz. Oyunda aşk yaşayıp evlenebilir, çocuk sahibi olabilir ve her yeni adımda farklı sorumluluklar üstlenebilirsiniz. The Sims FreePlay Apk Mod Para Hile sürümüyle daha fazla içeriğe erişebilir, kendi hikayenizi yazmaya başlayabilirsiniz. Sabit bir senaryo yerine tamamen size bağlı bir ilerleme sunan bu oyun, hayal gücünüzü serbest bırakmanız için mükemmel bir platform. Ayrıca evinizi dilediğiniz gibi tasarlayıp dekore edebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek isterseniz tanıtım videosuna da göz atabilirsiniz.
Boyut: 20 MB
Android Sürüm: 4.0.3 ve üzeri
Mod: Para Hileli
Oyun Kurulumu:
1-) .apk dosyasını verilen bağlantıdan indirip cihazınıza kurun.
2-) Oyuna giriş yaparak keyifli anların tadını çıkarın.
---------------------
DRİVER>>> İNDİR The Sims FreePlay Apk
---------------------
MEGA>>> İNDİR The Sims FreePlay Apk
---------------------
Etiketler: The Sims Apk Android Oyun, The Sims FreePlay Apk Android Oyun, The Sims FreePlay Apk Para Hilesi
Lord Erenify sunar...