05-04-2025, 11:56 AM
Geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılan ve 18 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitiren TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) ilk tören düzenlendi. Duygu yüklü anlara sahne olan törende en dikkat çeken anlardan biri, kızı Ceren Önder Kandemir’in sahneye çıkarak babasına yazdığı mektubu gözyaşları içinde okuması oldu.
“Baba, Hayatın Bütün Rengi Gitti”
Ceren Önder Kandemir, törende yaptığı konuşmada, babasına geçen hafta yazdığı mektubu okuyarak şu ifadeleri paylaştı:
“Babalığına Doydum, Dostluğuna Doyamadım”
Mektubun ilerleyen satırlarında duygularını şöyle ifade etti:
AKM’deki törende konuşmalar ve anılarla Sırrı Süreyya Önder’e veda edilirken, kızı Ceren’in mektubu salondaki birçok kişiyi derinden etkiledi.
Kaynak: SonDakika.com
“Baba, Hayatın Bütün Rengi Gitti”
Ceren Önder Kandemir, törende yaptığı konuşmada, babasına geçen hafta yazdığı mektubu okuyarak şu ifadeleri paylaştı:
Alıntı:“Baba hayatın bütün rengi gitti, benim bildiğim hayat bitti. Yeni bir hayat başlıyor. Ürkütücü, bilinmezlikle dolu... Kendimi bildim bileli seni kaybetmekten korktum. Bu benim tek zaafım, karın ağrımdı. Hep ‘Bu adam bana sadece ölerek acı çektirir’ derdim.”
“Babalığına Doydum, Dostluğuna Doyamadım”
Mektubun ilerleyen satırlarında duygularını şöyle ifade etti:
Alıntı:“Evlere sığamayışın, kimseye kıyamaman, kalp kırmaktan korkman... Kalbim kırık, baba. Aşık oldum, uyuyamadım, kedim öldü diye seni arardım. Babalığına çok doydum ama dostluğuna doyamadım. Kendinle ilgilenmediğine kızıyorum.”
AKM’deki törende konuşmalar ve anılarla Sırrı Süreyya Önder’e veda edilirken, kızı Ceren’in mektubu salondaki birçok kişiyi derinden etkiledi.
Kaynak: SonDakika.com
Lord Erenify sunar...