Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Phoebe Gates'ten Şok Sözler: Bill Gates’in Hastalığını Ağzından Kaçırdı
Dünyaca ünlü teknoloji devi ve Microsoft’un kurucusu Bill Gates, bu kez servetiyle ya da yaptığı dev yatırımlarla değil, kızı Phoebe Gates sayesinde dünya gündemine oturdu. Genç sosyal medya fenomeni Phoebe, katıldığı bir yayında babasıyla ilgili yaptığı dikkat çekici açıklamayla sosyal medyayı adeta salladı.

Asperger Sendromu İddiası Olay Yarattı

Phoebe Gates, erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırma sürecini anlatırken, “Erkek arkadaşım için bu süreç oldukça zorlayıcıydı. Ama ben çok eğlendim çünkü babam sosyal açıdan oldukça beceriksiz. Daha önce de söylediği gibi, Asperger hastası. Bu yüzden bana komik geldi.” sözleriyle babası Bill Gates’in Asperger sendromu yaşadığını ima etti.

Bu açıklama, Phoebe Gates açıklaması olarak hem sosyal medyada hem de haber sitelerinde kısa sürede viral olurken, “Bill Gates hastalığı ifşası mı yapıldı?” sorusunu da beraberinde getirdi. Gates'in daha önce böyle bir sağlık durumuna dair kamuoyuna açık bir bilgi vermemesi, tartışmaları alevlendirdi.

Asperger Sendromu Nedir?

Asperger sendromu, otizm spektrum bozukluğu kategorisinde yer alır ve özellikle sosyal etkileşimde zorluk, tekrarlayan davranışlar ve sınırlı ilgi alanları ile tanımlanır. Asperger sendromu nedir sorusu, bu açıklamanın ardından Google’da en çok aratılan başlıklar arasına girdi.

Güncel Magazin Haberleri ve teknoloji milyarderi gelişmelerini yakından takip edenler için bu olay, Bill Gates hakkında yeni tartışmaları gündeme getirdi. Şu ana kadar Bill Gates'in sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, kızı Phoebe’nin bu sözleri istemeden yapılmış bir ifşa mıydı, yoksa bilinçli bir çıkış mıydı, tartışma konusu oldu.

Güncel dünya gündemi, özellikle ünlü isimlerin kişisel hayatlarına dair yapılan açıklamalarla çalkalanmaya devam ediyor. Bu gelişmeler, teknoloji milyarderi haberleri kategorisinde en çok konuşulan olaylardan biri oldu.

Kaynak: SonDakika.com
Lord Erenify sunar...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MyBB, Yazılım: © 2002-2025MyBBGroup MyBB