05-03-2025, 02:34 PM
(Son Düzenleme: 05-03-2025, 02:44 PM, Düzenleyen: sadece sertaç.)
Oyun Önerisi: Battlefield 1 – Osmanlı’nın Siperlerinde Tarih Yaz!
Selam GelecekForum ailesi!
Bugün sizlerle, sadece bir oyun değil, adeta bir tarih deneyimi sunan Battlefield™ 1 hakkında konuşmak istiyorum. Bu oyun, 1. Dünya Savaşı'nı hem atmosferiyle hem de oynanışıyla muazzam bir şekilde yansıtıyor.
Eleştirmenlerden tam not alan Battlefield 1, daha çıkmadan önce E3 2016 En İyi Aksiyon Oyunu ve gamescom 2016 En İyi Aksiyon Oyunu ödüllerini kazanmıştı. Gerçekten de bu övgüleri sonuna kadar hak ediyor.
Ben bu oyunu bizzat oynuyorum ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim:
Battlefield 1 Devrim Sürümünde Neler Var?
Sistem Gereksinimi Uyarısı ⚠️
Oyun, yüksek kaliteli grafikler ve detaylı savaş alanları sunduğu için güçlü bir bilgisayar istiyor. Minimumda i5-6600K ve GTX 660 gibi donanımlar yeterli olsa da daha akıcı bir deneyim için üst seviye bir sistem önerilir.
? Eğer Battlefield 1 hakkında soru sormak, yardım almak ya da yorumlarını paylaşmak istersen, bu konunun altına yazmaktan çekinme!
Sen de hangi savaş oyununu oynadığını ve neden tercih ettiğini GelecekForum'da yorum olarak paylaşabilirsin!
Birbirinden farklı görüşler ve deneyimlerle teknoloji dünyasına birlikte ışık tutalım. ??
Selam GelecekForum ailesi!
Bugün sizlerle, sadece bir oyun değil, adeta bir tarih deneyimi sunan Battlefield™ 1 hakkında konuşmak istiyorum. Bu oyun, 1. Dünya Savaşı'nı hem atmosferiyle hem de oynanışıyla muazzam bir şekilde yansıtıyor.
Eleştirmenlerden tam not alan Battlefield 1, daha çıkmadan önce E3 2016 En İyi Aksiyon Oyunu ve gamescom 2016 En İyi Aksiyon Oyunu ödüllerini kazanmıştı. Gerçekten de bu övgüleri sonuna kadar hak ediyor.
Ben bu oyunu bizzat oynuyorum ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim:
Alıntı:Bu oyun resmen bir harika! Osmanlı olarak oynuyorum. Hem hikayeli modu hem de çok oyunculu modu çok iyi. Ama çok oyunculuda adamlar SAT komandosu gibi – kafamı görseler hemen vuruyorlar. ? Onun dışında hikayeli modu mükemmel. 1. Dünya Savaşı'nı çok iyi yansıtan bir oyun. Benim en çok ilgimi çeken şey oyunun dublajı ve Türkçe seslendirmesi – gerçekten çok kaliteli yapılmış. Ben Steam’da indirimdeyken almıştım. Siz isterseniz kaçak olarak da indirebilirsiniz; sitemizin oyun indirme kısmında bulunuyor. Hikayesi olsun, online sunucuları olsun gayet iyi. Güçlü bir sistem istese de kesinlikle oynamaya değer.
Battlefield 1 Devrim Sürümünde Neler Var?
- Battlefield 1 Temel Oyun: Topyekün savaşın doğuşuna tanıklık edin. Tek oyunculu harekât modunda savaşın iç yüzünü hissedin veya 64 kişilik devasa çok oyunculu savaşlara katılın.
- Battlefield 1 Premium Pass: 4 büyük genişleme paketi, yepyeni haritalar ve silahlar.
- Hellfighter, Kızıl Baron ve Arabistanlı Lawrence Paketleri: Tarihin önemli figürlerinden ilham alınarak tasarlanmış silahlar, vasıtalar ve kozmetikler.
Sistem Gereksinimi Uyarısı ⚠️
Oyun, yüksek kaliteli grafikler ve detaylı savaş alanları sunduğu için güçlü bir bilgisayar istiyor. Minimumda i5-6600K ve GTX 660 gibi donanımlar yeterli olsa da daha akıcı bir deneyim için üst seviye bir sistem önerilir.
? Eğer Battlefield 1 hakkında soru sormak, yardım almak ya da yorumlarını paylaşmak istersen, bu konunun altına yazmaktan çekinme!
Sen de hangi savaş oyununu oynadığını ve neden tercih ettiğini GelecekForum'da yorum olarak paylaşabilirsin!
Birbirinden farklı görüşler ve deneyimlerle teknoloji dünyasına birlikte ışık tutalım. ??